HUISWERKBEGELEIDING HAARLEM

Het geven van huiswerkbegeleiding ligt in het verlengde van mijn werkzaamheden.
Begeleiding is mogelijk voor kinderen uit het basisonderwijs en de middelbare school.

REFERENTIES HUISWERKBEGELEIDING

Peggy heeft onze zoon bijzonder goed geholpen met het structureren van zijn wekelijkse taken. Daarnaast heeft ze hem ondersteund bij het leren en werd hij door haar overhoord. Onze zoon is dyslectisch en Peggy heeft hem handvatten gegeven om daar op een adequate manier mee om te gaan. Resultaat is dat hij de afgelopen jaren met goede resultaten klas vier van het VMBO heeft bereikt. En dat zijn zelfvertrouwen gegroeid is.
Y.

Mijn naam is T. en ik heb twee jaar lang bijles gekregen van Peggy. Ik had twee keer per week bijles want ik ben dyslectisch, maar ze hielp me ook om manieren te vinden hoe ik het leren het best kon aanpakken. Ik heb altijd veel hulp en steun gehad van haar. Zowel voor op school als voor thuissituaties. Ik ging altijd met veel plezier naar Peggy toe en heb in de periode dat ik bij Peggy zat hoge cijfers gehaald en ben elk jaar met bijna een 7 voor die vakken overgegaan.
T.

prachtvlinder nieuwe locatie

Contact
Mijn praktijk Prachtvlinder ligt in de Kleverparkbuurt in Haarlem-Noord. De praktijk is 10 minuten lopen vanaf Haarlem CS. Ik beschik over een rustige en lichte werkruimte. Kinderen van de basisschool en middelbare school kunnen hier remedial teaching, Engelse les en huiswerkbegeleiding krijgen.

Praktijk Prachtvlinder
Remedial Teaching &
Engelse les & Huiswerkbegeleiding
Marnixstraat 75 RD
2023 RB Haarlem
Tel: 06-19 09 24 78
info@prachtvlinder.nl
www.prachtvlinder.nl
KvK: 64497534

facebook linkedin

Routebeschrijving Praktijk Prachtvlinder

© Copyright - Prachtvlinder - Remedial Teaching & Engelse les & Huiswerkbegeleiding in Haarlem.